Familjefotografering
Investera i en familjefotografering som kommer älskas och vårdas av så många, i generationer. Det är lätt att ångra bilder som aldrig togs, livet kan ändras snabbt men bilderna som tas kommer föralltid finnas och älskas.

Familjefotografering

Bilder att minnas i generationer

Jag erbjuder familjefotograferingar i många olika varianter. Allt ifrån nyföddfotografering till fotografering på hela släkten. Min fotostudio hittar ni på Öckerö, några mil utanför Göteborg. Men jag är inte bunden till min fotostudio. Jag tar mer än gärna ut er på ett vackert äventyr och visar er mina smultronställen under er familjefotografering hos mig.

Familjefotografering ute i naturen

Mina val av platser är mina absoluta favoritställen runt om på öarna i Öckerökommun. Här finns platser som har allt. Skog, hav, klippor och ängar. Har du en speciell plats som betyder extra mycket för just er? Då är det absolut möjligt att föreviga er på just denna plats under er familjefotografering.

Familjefotografering

bevara kärleksfulla minnen

Hur många gånger har inte din egen mamma sagt att hon önskade att hon hade en fin bild på väggen på alla er barn? Där alla ler och är glada samtidigt, vilket är en konst bara det att få alla bra på en och samma bild. Men inget som jag inte löser. Jag vill åt de där genuina och avslappnade familjebilderna där det bjuds på äkta skratt, bilderna som utstrålar kärlek och värme. Här finns inget utrymme för stela gruppbilder med skolfoto känsla.

Familjefotografering

bevara kärleksfulla minnen

Hur många gånger har inte din egen mamma sagt att hon önskade att hon hade en fin bild på väggen på alla er barn? Där alla ler och är glada samtidigt, vilket är en konst bara det att få alla bra på en och samma bild. Men inget som jag inte löser. Jag vill åt de där genuina och avslappnade familjebilderna där det bjuds på äkta skratt, bilderna som utstrålar kärlek och värme. Här finns inget utrymme för stela gruppbilder, med skolfoto känsla.

Hur ofta tar man sig tid att få alla på en och samma bild?
Väldigt sällan. Det är alltid någon av er som får stå bakom kameran och ta bilden. Investera i en familjefotografering och få generations bilder tillsammans med dina föräldrar, syskon släktingar eller barn.